Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Freud

23/03/2020 | Flixfilm

Se Freud på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Biography, Crime, History, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robert Finster, Ella Rumpf, Georg Friedrich, Christoph F. Krutzler
Spilletid: 55 min
Land: Austria, Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: I 1800-tallets Wien er den unge Sigmund Freud ivrig efter at skabe sig et navn og tager med en clairvoyant og en kriminalinspektør ud for at løse blodige mysterier.


Se Freud på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Freud (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Freud (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Freud:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Freud er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Freud (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar