Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Friday Night Plan

Friday Night Plan

01/09/2023 | Flixfilm

Friday Night Plan på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da deres mor tager på forretningsrejse, går to mundhuggende brødre sammen om at deltage i årets vildeste fest i al hemmelighed, inden hun vender tilbage.Se Friday Night Plan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Friday Night Plan havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Friday Night Plan på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Friday Night Plan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Friday Night Plan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Friday Night Plan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Friday Night Plan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar