Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter

Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter

30/09/2016 | Flixfilm

Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den maskerede psykopat Jason vender tilbage til Camp Crystal Lake i fjerde (men langt fra sidste) kapitel af den populære horror-serie.

Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter på YouTube.Se Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar