Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter

Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter

30/09/2016 | Flixfilm

Se Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den maskerede psykopat Jason vender tilbage til Camp Crystal Lake i fjerde (men langt fra sidste) kapitel af den populære horror-serie.


Se Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFriday the 13th: Part 4: The Final Chapter havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Friday the 13th: Part 4: The Final Chapter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar