Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan

Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan

30/09/2016 | Flixfilm

Se Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Adventure, Horror, Thriller
Instruktør: Rob Hedden
Skuespillere: Todd Caldecott, Tiffany Paulsen, Tim Mirkovich, Kane Hodder
Spilletid: 100 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Festlighederne ombord på en Manhattan-båd fuld af gymnasie-dimittender bliver afbrudt, da den onde blinde passager Jason Voorhees ankommer til festen.


Se Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFriday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar