Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Friday the 13th

Friday the 13th

02/10/2022 | Flixfilm

Friday the 13th på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Marcus Nispel
Skuespillere: Jared Padalecki, Amanda Righetti, Derek Mears
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En gruppe ledere af en lejr for teenagere vækker den maskerede psykopat Jason Voorhees' vrede i denne genindspilning af den klassiske gyserfilm.Se Friday the 13th på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Friday the 13th havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Friday the 13th på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Friday the 13th ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Friday the 13th stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Friday the 13th, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Friday the 13th er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Friday the 13th

  1. Thomas - kl. 09:30, 27-05-2015:

    Det er vist data og trailer til den gamle film I har fat i 🙂

Skriv kommentar