Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Friends and Neighbours

Friends and Neighbours

25/03/2023 | Flixfilm

Friends and Neighbours på Netflix

Produktionsår: 1959
Genre: Comedy
Instruktion: Gordon Parry
Skuespillere: Arthur Askey, Megs Jenkins, Peter Illing
Spilletid: 79 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Under den kolde krig kæmper en britisk familie for at overvinde kulturelle forskelle, da de inviterer to russiske socialarbejdere hjem på besøg.Se Friends and Neighbours på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Friends and Neighbours havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Friends and Neighbours på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Friends and Neighbours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Friends and Neighbours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Friends and Neighbours, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Friends and Neighbours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar