Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Friends’ forsvinder fra Netflix

‘Friends’ forsvinder fra Netflix

15/12/2020 | Flixfilm

friends venner netflixHvis du synes, at 2020 allerede har været træls nok, så er her endnu en slem nyhed hvis du er bedste venner med Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler og Joey.

Netflix har nemlig meddelt, at ‘Friends’ (‘Venner’) forsvinder fra udvalget den 31. december 2020.

Dermed vil det ikke længere være muligt, at se de 236 afsnit med vennerne Matthew Perry (Chandler), Matt LeBlanc (Joey), Courtney Cox-Arquette (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Jennifer Aniston (Rachel) og David Schwimmer (Ross).

Serien har været tilgængelig på Netflix i Danmark i mere end 5 år og der har dermed været rig mulighed for at bingewatche serien utallige gange. ‘Friends’ havde premiere den 1. november 2014 hvor alle 7 sæsoner blev tilgængelige med det samme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årsagen til ‘Friends’ forlader Netflix er fordi den amerikanske streamingtjeneste HBO Max næste år kommer til Danmark og de ejer streamingrettighederne til den populære sitcom.

LÆS OGSÅ   'Bright 2' med Will Smith skrinlagt

Det er ikke kun i Danmark, at serien forlader streamingtjenesten. Den forsvinder også fra Netflix i Sverige, Norge, Finland og Island.

I serien følger man de seks unge venner i New York og starter med at den unge of forkælede Rachel kommer til byen, da hun har forladt hendes kommende mand på bryllupsdagen. Hun flytter derfor ind hos sin veninde Monica, der bor i en gammel etage ejendom midt i det travle og pulserende Manhatten i New York.

Se ‘Friends‘ på Netflix Danmark – indtil den 31. december 2020.
2 kommentarer til ‘Friends’ forsvinder fra Netflix

  1. Anonym - kl. 23:56, 29-12-2020:

    Hvorfor bliver serien fjernet?

  2. d - kl. 12:31, 01-01-2021:

    Læs dog artiklen!
    Årsagen til ‘Friends’ forlader Netflix er fordi den amerikanske streamingtjeneste HBO Max næste år kommer til Danmark og de ejer streamingrettighederne til den populære sitcom.

Skriv kommentar