Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Friends from College

Friends from College

11/01/2019 | Flixfilm

Se Friends from College på Netflix

Produktionsår: 2017–2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Keegan-Michael Key, Cobie Smulders, Annie Parisse
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Tyve år efter endt uddannelse finder en lille gruppe af tæt knyttede venner samme igen og opdager, at kærligheden ikke er blevet nemmere med årene.

Friends from College (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Friends from College på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Friends from College (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Friends from College (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Friends from College, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Friends from College er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar