Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Friends from College

Friends from College

11/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Friends from College på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Keegan-Michael Key, Fred Savage, Nat Faxon, Annie Parisse
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Tyve år efter endt uddannelse finder en lille gruppe af tæt knyttede venner samme igen og opdager, at kærligheden ikke er blevet nemmere med årene.


Se Friends from College på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Friends from College (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Friends from College (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Friends from College herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Friends from College er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Friends from College (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar