Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Friends with Benefits

Friends with Benefits

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Friends with Benefits på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Will Gluck
Skuespillere: Justin Timberlake, Mila Kunis, Patricia Clarkson, Jenna Elfman
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Denne løsslupne romantiske komedie er historien om to travle singler, som forsøger at indbygge sex i deres venskaber – minus følelser og forpligtelser.


Se Friends with Benefits på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Friends with Benefits havde premiere på Netflix Danmark den 1. January, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Friends with Benefits ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Friends with Benefits herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Friends with Benefits er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Friends with Benefits stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore