Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Friends with Benefits

Friends with Benefits

01/05/2020 | Flixfilm

Se Friends with Benefits på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Will Gluck
Skuespillere: Justin Timberlake, Mila Kunis, Patricia Clarkson, Jenna Elfman
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne løsslupne romantiske komedie er historien om to travle singler, som forsøger at indbygge sex i deres venskaber – minus følelser og forpligtelser.

Friends with Benefits havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Friends with Benefits på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Friends with Benefits ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Friends with Benefits stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Friends with Benefits, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Friends with Benefits er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar