Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Friends

01/11/2014 | Flixfilm

Friends på Netflix

Produktionsår: 1994–2004
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Italian, French, Dutch, Hebrew
IMDb-karakter: 8.8

Handling: Sitcom-hittet følger de sjove genvordigheder for seks venner i tyverne, mens de styrer klar af problemer med arbejdet, livet og kærligheden på 90'ernes Manhattan.

Friends havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Friends på YouTube.Se Friends på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Friends ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Friends stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Friends, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Friends

  1. Emir - kl. 18:36, 20-09-2014:

    Nu må der gerne snart komme flere sæsoner

Skriv kommentar