Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Friends

01/11/2014 | Flixfilm

Se Friends på Netflix

Indspilningsår: 1994–2004
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English, Dutch, Italian, French
IMDb-karakter: 8.9

Beskrivelse: Sitcom-hittet følger de sjove genvordigheder for seks venner i tyverne, mens de styrer klar af problemer med arbejdet, livet og kærligheden på 90'ernes Manhattan.


Se Friends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFriends havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Friends ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Friends herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Friends stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Friends

  1. Emir - kl. 18:36, 20-09-2014:

    Nu må der gerne snart komme flere sæsoner

    Skriv kommentar