Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Friendzone

Friendzone

29/09/2021 | Flixfilm

Friendzone på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Charles Van Tieghem
Skuespillere: Mickaël Lumière, Manon Azem, Fadily Camara
Spilletid: 88 min
Land: France
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Den forhåbningsfulde romantiker Thibault føler, at hans held kan vende, da der opstår amoriner i luften mellem ham og Rose. Men kan han gå fra bedste ven til kæreste?

Friendzone havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Friendzone på YouTube.Se Friendzone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Friendzone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Friendzone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Friendzone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Friendzone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar