Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fright Night

Fright Night

30/04/2018 | Flixfilm

Se Fright Night på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Tom Holland
Skuespillere: Chris Sarandon, William Ragsdale, Amanda Bearse, Roddy McDowall
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Ingen tror på teenageren Charley, da han opdager, at hans høflige nye nabo er vampyr. Så da Charley begynder at blive forfulgt af blodsugeren, må han finde på noget.


Se Fright Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fright Night havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fright Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fright Night:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fright Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fright Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar