Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fright Night

Fright Night

13/02/2014 | Ingen kommentarer

Se Fright Night på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Craig Gillespie
Skuespillere: Anton Yelchin, Colin Farrell, Toni Collette, David Tennant
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Teenageren Charley Brewster opdager, at hans nye nabo er en vampyr. Men ingen vil tro på ham, så Charley beslutter sig for selv at gøre det af med uhyret i nabohuset.


Se Fright Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fright Night havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fright Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fright Night herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fright Night er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fright Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar