Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fright Night

Fright Night

13/02/2014 | Flixfilm

Se Fright Night på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Craig Gillespie
Skuespillere: Anton Yelchin, Colin Farrell, Toni Collette, David Tennant
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Teenageren Charley Brewster opdager, at hans nye nabo er en vampyr. Men ingen vil tro på ham, så Charley beslutter sig for selv at gøre det af med uhyret i nabohuset.


Se Fright Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFright Night havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fright Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fright Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fright Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fright Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar