Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frihed På Prøve

Frihed På Prøve

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Frihed På Prøve på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den småkriminelle John bliver løsladt på prøve og får nu chancen for at være den familiefar, han altid gerne har villet være. Men virkeligheden er noget broget.


Se Frihed På Prøve på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Frihed På Prøve havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frihed På Prøve ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Frihed På Prøve herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frihed På Prøve er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frihed På Prøve stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar