Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Frikjent

31/12/2017 | Flixfilm

Se Frikjent på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nicolai Cleve Broch, Lena Endre, Anne Marit Jacobsen
Spilletid: 45 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian, English, Swedish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En succesrig forretningsmand vender hjem for at rette op på hjembyens fejlslagne energifirma, men tankerne om hans frifindelse for mord 20 år tidligere, spøger stadig.

Frikjent (Frikendt) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Frikjent på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Frikjent (Frikendt) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frikjent (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Frikjent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Frikjent (Frikendt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar