Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Frikjent

31/12/2017 | Flixfilm

Se Frikjent på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En succesrig forretningsmand vender hjem for at rette op på hjembyens fejlslagne energifirma, men tankerne om hans frifindelse for mord 20 år tidligere, spøger stadig.


Se Frikjent på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFrikjent (Frikendt) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frikjent (Frikendt) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Frikjent herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frikjent (Frikendt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frikjent (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar