Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frit fald

Frit fald

16/12/2020 | Flixfilm

Se Frit fald på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Heino Hansen, Jakob Maarup
Spilletid: 60 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Handling: En kvinde, der for nylig er blevet løsladt, finder sammen med sin teenagedatter igen og introducerer hende straks til en verden af stoffer og tvivlsomme mænd.

Frit fald havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Frit fald på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Frit fald ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frit fald stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Frit fald, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Frit fald er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar