Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fritt vilt III

Fritt vilt III

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Fritt vilt III på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En gruppe venner på snowboardferie i Jotunheimen må søge ly i en hotelbygning, der blev forladt i 70'erne. De finder snart ud af, at der stadig bor nogen på hotellet.


Se Fritt vilt III på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fritt vilt III havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fritt vilt III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fritt vilt III herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fritt vilt III er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fritt vilt III stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar