Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fröken Sverige

Fröken Sverige

15/12/2017 | Flixfilm

Se Fröken Sverige på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Alexandra Dahlström fra Fucking Åmål er tilbage som Moa, der lever i en verden af korrekthed. Hun gør alt for at passe ind, men tiltrækkes uhjælpeligt af de forkerte mænd og forkert musik.

Fröken Sverige havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fröken Sverige på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fröken Sverige ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fröken Sverige stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fröken Sverige, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fröken Sverige er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar