Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fröken Sverige

Fröken Sverige

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Fröken Sverige på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Alexandra Dahlström fra Fucking Åmål er tilbage som Moa, der lever i en verden af korrekthed. Hun gør alt for at passe ind, men tiltrækkes uhjælpeligt af de forkerte mænd og forkert musik.


Se Fröken Sverige på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fröken Sverige havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fröken Sverige ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fröken Sverige herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fröken Sverige er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fröken Sverige stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar