Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Dusk Till Dawn 2

From Dusk Till Dawn 2

01/11/2014 | Flixfilm

Se From Dusk Till Dawn 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Fem bankrøvere ender på vampyrbar. Undslipper de og røver banken? Efterfølgeren til From Dusk Till Dawn er mindst lige så hårrejsende, blodig og rå som den første film.


Se From Dusk Till Dawn 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFrom Dusk Till Dawn 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om From Dusk Till Dawn 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til From Dusk Till Dawn 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til From Dusk Till Dawn 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Dusk Till Dawn 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar