Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Dusk Till Dawn

From Dusk Till Dawn

01/05/2014 | Ingen kommentarer

Se From Dusk Till Dawn på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Action, Crime, Horror
Instruktør: Robert Rodriguez
Skuespillere: George Clooney, Quentin Tarantino, Harvey Keitel, Juliette Lewis
Spilletid: 108 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: To røvere tager en mand og hans børn som gidsler. Forbryderne tager af sted mod den mexicanske grænse og mødes på en bar – de ved ikke, at vampyrer holder til på baren.


Se From Dusk Till Dawn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


From Dusk Till Dawn havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om From Dusk Till Dawn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til From Dusk Till Dawn herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til From Dusk Till Dawn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Dusk Till Dawn stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar