Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » From Dusk Till Dawn sæson 1 på Netflix Danmark

From Dusk Till Dawn sæson 1 på Netflix Danmark

23/05/2014 | Flixfilm

from dusk till dawn netflix serieNu er der en god grund til at kaste sig over thriller-serien From Dusk Till Dawn, da det sidste afsnit forleden blev sendt på amerikansk tv hvilket betyder, at hele første sæson på 10 episoder nu kan findes på Netflix Danmark.

From Dusk Till Dawn er blevet tilgængelig på Netflix sideløbende med at den er blevet vist i fjernsynet, så hele sæson 1 har ikke været på streamingtjenesten fra start, men ét nyt afsnit er blevet tilføjet hver uge efter premieren i USA. Denne visningsmetode, som ikke er traditionelt for Netflix, har afskrækket mange fra at se serien, så nu da alle afsnit er tilgængelige, kan hele From Dusk Till Dawn ses på een gang.

Serien, der er baseret på den klassiske kultfilm af samme navn og skabt af Robert Rodriguez, handler om bankrøveren Seth Gecko og hans voldelige, uforudsigelige bror, Richard “Richie” Gecko, der er eftersøgt af for et bankrøveri. Serien uddyber tonen og udvider historien i filmen, tilføjer nye figurer og baggrundshistorier og udforsker den mesoamerikanske mytologi bag væsnerne inde i klubben., der har været skyld i adskillelige menneskers død.

LÆS OGSÅ   Hana Kimura fra Netflix-serie død

From Dusk Till Dawns skabere fik, da kun tre afsnit havde været sendt, grønt lys til at producere en sæson 2, som skulle være klar i 2015. Film-tjenesten Netflix har også sikret sig de eksklusive rettigheder til den nye sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se From Dusk Till Dawn – The Series på Netflix Danmark: Link.    Skriv kommentar