Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Dusk Till Dawn: The Series

From Dusk Till Dawn: The Series

07/09/2016 | Ingen kommentarer

Se From Dusk Till Dawn: The Series på Netflix

Indspilningsår: 2014–2016
Genre: Action, Crime, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: D.J. Cotrona, Zane Holtz, Eiza González, Jesse Garcia
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: To bankrøvende brødre løber ind i en hævngerrig ordensmagt og sultne dæmoner i Mexico i denne originale gyserserie. Ny episode hver uge.


Se From Dusk Till Dawn: The Series på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


From Dusk Till Dawn: The Series havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om From Dusk Till Dawn: The Series ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til From Dusk Till Dawn: The Series herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til From Dusk Till Dawn: The Series er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Dusk Till Dawn: The Series stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar