Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Dusk Till Dawn: The Series

From Dusk Till Dawn: The Series

07/09/2016 | Ingen kommentarer

Se From Dusk Till Dawn: The Series på Netflix

Indspilningsår: 2014–2016
Genre: Action, Crime, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: D.J. Cotrona, Zane Holtz, Eiza González, Jesse Garcia
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: To bankrøvende brødre løber ind i en hævngerrig ordensmagt og sultne dæmoner i Mexico i denne originale gyserserie. Ny episode hver uge.


Se From Dusk Till Dawn: The Series på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


From Dusk Till Dawn: The Series havde premiere på Netflix Danmark den 7. September, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om From Dusk Till Dawn: The Series ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til From Dusk Till Dawn: The Series herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til From Dusk Till Dawn: The Series er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Dusk Till Dawn: The Series stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore