Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Dusk Till Dawn: The Series

From Dusk Till Dawn: The Series

07/09/2016 | Flixfilm

From Dusk Till Dawn: The Series på Netflix

Produktionsår: 2014–2016
Genre: Action, Crime, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: D.J. Cotrona, Zane Holtz, Jesse Garcia
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: To bankrøvende brødre løber ind i en hævngerrig ordensmagt og sultne dæmoner i Mexico i denne originale gyserserie. Ny episode hver uge.Se From Dusk Till Dawn: The Series på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

From Dusk Till Dawn: The Series havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til From Dusk Till Dawn: The Series på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om From Dusk Till Dawn: The Series ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Dusk Till Dawn: The Series stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame From Dusk Till Dawn: The Series, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til From Dusk Till Dawn: The Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar