Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Fat to Finish Line

From Fat to Finish Line

15/09/2016 | Flixfilm

From Fat to Finish Line på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Angela Lee
Skuespillere: Rik Akey, Andrea Mendez Black, Katie Foster
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Tolv svært overvægtige mænd og kvinder ændrer deres liv, da de hver forpligter sig til at smide 45 kg og gennemføre et 300 km stafetløb sammen.

From Fat to Finish Line havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til From Fat to Finish Line på YouTube.Se From Fat to Finish Line på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om From Fat to Finish Line ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Fat to Finish Line stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame From Fat to Finish Line, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til From Fat to Finish Line er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar