Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Fat to Finish Line

From Fat to Finish Line

15/09/2016 | Flixfilm

Se From Fat to Finish Line på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Angela Lee
Skuespillere: Rik Akey, Andrea Mendez Black, Katie Foster, John Hulsey
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Tolv svært overvægtige mænd og kvinder ændrer deres liv, da de hver forpligter sig til at smide 45 kg og gennemføre et 300 km stafetløb sammen.


Se From Fat to Finish Line på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFrom Fat to Finish Line havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om From Fat to Finish Line ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til From Fat to Finish Line herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til From Fat to Finish Line er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Fat to Finish Line stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar