Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Hell

From Hell

13/07/2016 | Flixfilm

Se From Hell på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Albert Hughes, Allen Hughes
Skuespillere: Johnny Depp, Heather Graham, Ian Holm, Robbie Coltrane
Spilletid: 122 min
Land: USA, Czech Republic, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Johnny Depp spiller den opiumrygende kriminalinspektør fra Scotland Yard, som falder for en prostitueret, Jack the Ripper har udset som offer.


Se From Hell på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFrom Hell havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om From Hell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til From Hell herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til From Hell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Hell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar