Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Japan to Egypt

From Japan to Egypt

06/06/2019 | Flixfilm

From Japan to Egypt på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Mahmoud Karim
Skuespillere: Mohamed Abdelmoaty, Mahmoud Abdelnaser, Muhammad Abdullatif
Spilletid: 95 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En egyptisk mand og far til to uregerlige unger forsøger at vinde sin kone tilbage, efter hun er rejst tilbage til sit hjemland, Japan.

From Japan to Egypt havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til From Japan to Egypt på YouTube.Se From Japan to Egypt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om From Japan to Egypt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Japan to Egypt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame From Japan to Egypt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til From Japan to Egypt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar