Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Japan to Egypt

From Japan to Egypt

06/06/2019 | Flixfilm

Se From Japan to Egypt på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En egyptisk mand og far til to uregerlige unger forsøger at vinde sin kone tilbage, efter hun er rejst tilbage til sit hjemland, Japan.Se From Japan to Egypt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


From Japan to Egypt havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om From Japan to Egypt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til From Japan to Egypt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Japan to Egypt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar