Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Me to You: Kimi ni Todoke

From Me to You: Kimi ni Todoke

30/03/2023 | Flixfilm

From Me to You: Kimi ni Todoke på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sara Minami, Oji Suzuka, Rinka Kumada
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Med sin dystre fremtoning har Sawako svært ved at passe ind. Men da en klassekammerat henvender sig til hende, tager alt en positiv drejning.Se From Me to You: Kimi ni Todoke på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

From Me to You: Kimi ni Todoke (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til From Me to You: Kimi ni Todoke på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om From Me to You: Kimi ni Todoke (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Me to You: Kimi ni Todoke (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame From Me to You: Kimi ni Todoke, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til From Me to You: Kimi ni Todoke er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar