Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Our Grateful Descendants

From Our Grateful Descendants

03/08/2022 | Flixfilm

From Our Grateful Descendants på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar følger en pensioneret forelæser, som dedikerer sin tid til at restaurere gravsten for nationale ikoner på kirkegården i det centrale Sofia.

From Our Grateful Descendants havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til From Our Grateful Descendants på YouTube.Se From Our Grateful Descendants på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om From Our Grateful Descendants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Our Grateful Descendants stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame From Our Grateful Descendants, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til From Our Grateful Descendants er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar