Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Paris with Love

From Paris with Love

20/12/2013 | Flixfilm

Se From Paris with Love på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Pierre Morel
Skuespillere: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden
Spilletid: 92 min
Land: France
Sprog: English, French, Mandarin, German
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En dum efterretningsagent bliver kastet ud i kamp og spionage da han får besked på at assistere en vild og voldsom agent som er glad for våben.


Se From Paris with Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFrom Paris with Love havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om From Paris with Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til From Paris with Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til From Paris with Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Paris with Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar