Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Paris with Love

From Paris with Love

02/11/2020 | Flixfilm

From Paris with Love på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Pierre Morel
Skuespillere: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak
Spilletid: 92 min
Land: France, United Kingdom, United States
Sprog: English, French, Mandarin, German
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En dum efterretningsagent bliver kastet ud i kamp og spionage da han får besked på at assistere en vild og voldsom agent som er glad for våben.Se From Paris with Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

From Paris with Love havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til From Paris with Love på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om From Paris with Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Paris with Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame From Paris with Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til From Paris with Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar