Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » From Paris with Love

From Paris with Love

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se From Paris with Love på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Pierre Morel
Skuespillere: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden
Spilletid: 92 min
Land: France
Sprog: English, French, Mandarin, German
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En dum efterretningsagent bliver kastet ud i kamp og spionage da han får besked på at assistere en vild og voldsom agent som er glad for våben.


Se From Paris with Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


From Paris with Love havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om From Paris with Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til From Paris with Love herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til From Paris with Love er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at From Paris with Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar