Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Froning

30/09/2016 | Flixfilm

Se Froning på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Heber Cannon
Skuespillere: Rich Froning, Dan Bailey, Dave Castro, Matt Fraser
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Følg Rich Froning Jr.'s hårde træningsprogram, når han prøver at vinde CrossFit Games for fjerde gang.


Se Froning på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFroning havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Froning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Froning herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Froning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Froning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar