Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Frontera

01/10/2017 | Flixfilm

Se Frontera på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Thriller, Western
Instruktør: Michael Berry
Skuespillere: Ed Harris, Michael Peña, Eva Longoria, Amy Madigan
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Persian
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da hustruen til en pensioneret sherif i Arizona bliver dræbt nær grænsen, ser det til, at en mexicansk arbejder, der har krydset grænsen ulovligt, er den skyldige.


Se Frontera på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFrontera havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frontera ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Frontera herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frontera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frontera stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar