Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Frontier

23/11/2018 | Flixfilm

Se Frontier på Netflix

Indspilningsår: 2016–2018
Genre: Adventure, Drama, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jason Momoa, Landon Liboiron, Zoe Boyle, Greg Bryk
Spilletid: 60 min
Land: Canada
Sprog: English, Cree
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I det 18. århundredes Nordamerika kæmper hensynsløse pelsjægere og iværksættere om kontrollen over pelshandelen fra det mægtige Hudson's Bay Company.


Se Frontier på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFrontier (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frontier (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Frontier herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frontier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frontier (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar