Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Frontier

23/11/2018 | Flixfilm

Frontier på Netflix

Produktionsår: 2016–2018
Genre: Adventure, Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jason Momoa, Landon Liboiron, Zoe Boyle
Spilletid: 60 min
Land: Canada
Sprog: English, Cree, Portuguese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I det 18. århundredes Nordamerika kæmper hensynsløse pelsjægere og iværksættere om kontrollen over pelshandelen fra det mægtige Hudson's Bay Company.

Frontier (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Frontier på YouTube.Se Frontier på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Frontier (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frontier (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Frontier, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Frontier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar