Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frost/Nixon

Frost/Nixon

23/10/2019 | Flixfilm

Frost/Nixon på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette drama tager udgangspunkt i en række afslørende tv-interviews, den britiske talkshowvært David Frost lavede med den tidligere amerikanske præsident Richard Nixon.

Frost/Nixon havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Frost/Nixon på YouTube.Se Frost/Nixon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Frost/Nixon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frost/Nixon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Frost/Nixon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Frost/Nixon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar