Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frozen Fever

Frozen Fever

12/12/2017 | Flixfilm

Se Frozen Fever på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktør: Chris Buck, Jennifer Lee
Skuespillere: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff
Spilletid: 8 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Elsa er forkølet, men vil alligevel planlægge den perfekte fødselsdagsfest for Anna. Men med hvert nys skaber hun kun mere kaos.

Frozen Fever (Frostfeber) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Frozen Fever på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Frozen Fever (Frostfeber) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frozen Fever stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Frozen Fever, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Frozen Fever (Frostfeber) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar