Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Frozen (Frost) snart på Netflix Danmark

Frozen (Frost) snart på Netflix Danmark

04/06/2015 | Flixfilm

frozen frost netflix danmarkDen populære Disney-film Frozen eller Frost, som den hedder på dansk, får premiere på streamingtjenesten Netflix d. 30. juni. Det erfarer Flixfilm.dk.

Animationsfilmen Frozen (Frost) handler om prinsesserne Anna og Elsa, der vokser op som tætte søstre. Prinsesserne er dog ikke helt normale for Elsa har nemlig magiske kræfter så hun kan skabe is, sne og kulde. Hendes evner imidlertid bliver skyld i et uheld, beslutter deres forældre at skjule Elsas omverdenen. Flere år senere, dukker Elsa op igen, men da hun i et raseri kommer til at fryse hele kongeriget til is og sne, vælger hun at flygte langt op i bjergene, hvor hun sammen med bl.a et rensdyr og en levende snemand prøver at rette op på tingene.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 19 – 2023)

Filmen er verdens mest populære animationsfilm nogensinde og den vandt i 2014, to Oscars for Bedste Animationsfilm og Bedste Sang med Let It Go (Lad Det Ske). Alene i Danmark solgte Frozen (Frost) over en halv million biografbilletter i løbet af otte uger, hvilket også gør filmen til den bedst sælgende animationsfilm i Danmark i 15 år.

Disney har allerede annonceret, at der kommer en efterfølger til filmen. Hvornår denne kommer i biograferne, vides endnu ikke.

Se Frozen (Frost) på Netflix Danmark fra d. 30. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen
3 kommentarer til Frozen (Frost) snart på Netflix Danmark

 1. Nanna - kl. 18:11, 20-08-2016:

  Vi fik frost på Netflix for nogen måneder siden og så er den væk nu?!

 2. Merita - kl. 20:35, 27-08-2017:

  Hvorfor er frost ikke mere på netflix

 3. Louise - kl. 14:22, 12-08-2018:

  Hej netflix
  Hvorfor er frost ikke på Netflix mere

Skriv kommentar