Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frozen Ground

Frozen Ground

01/04/2014 | Flixfilm

Se Frozen Ground på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Short, Fantasy
Instruktør: Shaun Springer
Skuespillere: Amanda Caballero, Rachel Ellen Helling
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: I denne faktabaserede thriller slår en betjent fra Alaska, som forfølger en seriemorder, sig sammen med en 17-årig prostitueret, som er sluppet ud af morderens klør.


Se Frozen Ground på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFrozen Ground havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frozen Ground ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Frozen Ground herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frozen Ground er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frozen Ground stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar