Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frozen Planet

Frozen Planet

31/03/2014 | Flixfilm

Frozen Planet på Netflix

Produktionsår: 2011–2012
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Attenborough, Alec Baldwin, Chadden Hunter
Spilletid: 333 min
Land: United Kingdom, United States, Spain, Germany, Greece, Canada
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 9.0

Handling: Tag med på en rejse gennem Arktis og Antarktis i dette visuelt fantastiske program, der udforsker ødemarken og dens beboere.

Frozen Planet havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Frozen Planet på YouTube.Se Frozen Planet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Frozen Planet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frozen Planet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Frozen Planet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Frozen Planet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar