Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Frozen

12/12/2017 | Flixfilm

Se Frozen på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktør: Chris Buck, Jennifer Lee
Skuespillere: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff
Spilletid: 102 min
Land: United States, Norway
Sprog: English, Norwegian
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Til sin kroningsfest kommer dronning Elsa til at slippe sine kræfter løs og lægge hele Arendal under is. Hendes søster Anna må nu redde både riget og sin søster.

Frozen (Frost) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Frozen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Frozen (Frost) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frozen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Frozen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Frozen (Frost) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar