Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Frozen

12/12/2017 | Flixfilm

Se Frozen på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Chris Buck, Jennifer Lee
Skuespillere: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Norwegian
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Til sin kroningsfest kommer dronning Elsa til at slippe sine kræfter løs og lægge hele Arendal under is. Hendes søster Anna må nu redde både riget og sin søster.


Se Frozen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFrozen (Frost) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frozen (Frost) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Frozen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frozen (Frost) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frozen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar