Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fruitvale Station

Fruitvale Station

01/04/2016 | Flixfilm

Se Fruitvale Station på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Crime, Drama, Romance
Instruktør: Ryan Coogler
Skuespillere: Michael B. Jordan, Melonie Diaz, Octavia Spencer, Kevin Durand
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne dramatiske gengivelse af en ægte tragedie fortæller om Oscar Grants sidste timer, før han blev skudt af politiet i San Francisco nytårsdag 2009.


Se Fruitvale Station på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFruitvale Station havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fruitvale Station ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fruitvale Station herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fruitvale Station er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fruitvale Station stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar