Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frygtelig Lykkelig

Frygtelig Lykkelig

20/12/2013 | Flixfilm

Se Frygtelig Lykkelig på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da den københavnske politimand Robert forflyttes til en lille sønderjysk flække, beslutter han sig for at (prøve at) få styr på sit ellers kaotiske liv.


Se Frygtelig Lykkelig på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFrygtelig Lykkelig havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frygtelig Lykkelig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Frygtelig Lykkelig herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frygtelig Lykkelig er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frygtelig Lykkelig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar