Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frygtelig Lykkelig

Frygtelig Lykkelig

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Frygtelig Lykkelig på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da den københavnske politimand Robert forflyttes til en lille sønderjysk flække, beslutter han sig for at (prøve at) få styr på sit ellers kaotiske liv.


Se Frygtelig Lykkelig på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Frygtelig Lykkelig havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Frygtelig Lykkelig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Frygtelig Lykkelig herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Frygtelig Lykkelig er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frygtelig Lykkelig stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar