Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fubar

25/05/2023 | Flixfilm

Fubar på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Monica Barbaro, Fabiana Udenio
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da en far og datter opdager, at de begge i hemmelighed arbejder for CIA, bliver en i forvejen farlig undercover-mission til en dysfunktionel familieaffære.Se Fubar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fubar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fubar på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fubar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fubar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fubar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fubar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar