Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Fucking Åmål

Fucking Åmål

01/09/2023 | Flixfilm

Fucking Åmål på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I et lille svensk lokalsamfund forelsker en ensom, lesbisk teenager sig i sin smukke klassekammerat og det sender dem begge ud på en følelsesmæssig rutsjebanetur.



Se Fucking Åmål på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fucking Åmål havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fucking Åmål på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fucking Åmål ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fucking Åmål stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fucking Åmål, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fucking Åmål er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar