Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fugitiva

23/11/2018 | Flixfilm

Se Fugitiva på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Paz Vega, Julio Bracho, Arantza Ruiz, Luisa Rubino
Spilletid: 60 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En kvinde er sluppet ud af et voldeligt ægteskab og iscenesætter et omfattende dække for at beskytte sin familie mod sin magtfulde, rige mand og hans hævnlystne fjender.


Se Fugitiva på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFugitiva (Flugtplanen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fugitiva (Flugtplanen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fugitiva herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fugitiva (Flugtplanen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fugitiva (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar