Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn

Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn

26/10/2022 | Flixfilm

Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Lucy Blakstad
Skuespillere: Carlos Ghosn, Louis Schweitzer, Clément Lacombe
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne dokumentar undersøger den bizarre historie om Carlos Ghosn, fra hans gennembrud som forretningsmagnat til den dramatiske ændring af hans internationale omdømme.

Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn på YouTube.Se Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar