Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Fuglene over sundet

Fuglene over sundet

15/07/2023 | Flixfilm

Fuglene over sundet på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1943 flygter en jødisk musiker sammen med sin familie fra det besatte København og begynder en rystende rejse nordpå for at finde en sikker overfart til Sverige.Se Fuglene over sundet på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fuglene over sundet havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fuglene over sundet på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fuglene over sundet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fuglene over sundet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fuglene over sundet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fuglene over sundet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar