Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Full Metal Jacket

Full Metal Jacket

01/06/2020 | Flixfilm

Se Full Metal Jacket på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Drama, War
Instruktør: Stanley Kubrick
Skuespillere: Matthew Modine, Adam Baldwin, Vincent D'Onofrio, R. Lee Ermey
Spilletid: 116 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Vietnamese
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: En deling nye marineinfanterister gennemgår den hårde grundtræning og kæmper mod Viet Cong under Tet-offensiven i dette dystre drama.


Se Full Metal Jacket på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Full Metal Jacket havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Full Metal Jacket ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Full Metal Jacket:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Full Metal Jacket er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Full Metal Jacket stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar