Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Full Out 2: You Got This!

Full Out 2: You Got This!

01/01/2021 | Flixfilm

Se Full Out 2: You Got This! på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Family
Instruktør: Jeff Deverett
Skuespillere: Logan Edra, Sydney Cope, Braedyn Bruner, Liza Wilk
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Med et mesterskab på spil beder Chayse og hendes gymnastikhold en lokal breakdanser om hjælp til at udkonkurrere modstanderne.

Full Out 2: You Got This! havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Full Out 2: You Got This! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Full Out 2: You Got This! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Full Out 2: You Got This! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Full Out 2: You Got This!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Full Out 2: You Got This! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar