Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Full Out

01/06/2016 | Flixfilm

Se Full Out på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Drama, Family, Sport
Instruktør: Sean Cisterna
Skuespillere: Ana Golja, Jennifer Beals, Sarah Fisher, Asha Bromfield
Spilletid: 90 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En invaliderende ulykke satte en stopper for gymnasten Ariana Berlins olympiske drømme. Nu finder hun helbredelse og håb i en verden af hiphop og atletik.


Se Full Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFull Out havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Full Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Full Out herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Full Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Full Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar