Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Full Out

01/09/2021 | Flixfilm

Full Out på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Drama, Family
Instruktion: Sean Cisterna
Skuespillere: Ana Golja, Jennifer Beals, Sarah Fisher
Spilletid: 90 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En invaliderende ulykke satte en stopper for gymnasten Ariana Berlins olympiske drømme. Nu finder hun helbredelse og håb i en verden af hiphop og atletik.

Full Out havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Full Out på YouTube.Se Full Out på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Full Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Full Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Full Out, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Full Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar