Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Fuller House’ er tilbage med sæson 3 til september

‘Fuller House’ er tilbage med sæson 3 til september

30/06/2017 | Flixfilm

Familien Tanner er klar til endnu en omgang ‘Fuller House’ og helt sensationelt så finder premiere sted på 30-års jubilæet for da den originale ‘Full House’ havde premiere.

‘Full House’ / ‘Hænderne Fulde’ havde premiere på amerikansk tv den 22. september 1987 og det er dermed den 22. september 2017, at den nye sæson af ‘Fuller House’ kommer på Netflix Danmark.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Der er ingen detaljer om hvad der er i vente for tredje sæson, men Netflix oplyser at den nye sæson deles op i to kapitler. De første 9 episoder i tredje sæson kan ses fra nævnte premieredato, mens de sidste 9 episoder kan ses til december.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stjernerne Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, Michael Campion og Elias Harger vender tilbage, mens der vil være gæsteoptrædender fra John Stamos, Lori Loughlin, Bob Saget og Dave Coulier.

LÆS OGSÅ:   'Sweet Tooth' sæson 2 kommer i næste måned

I 2015 genopstod historien om Familien Tanner i den nye serie ‘Fuller House’, som en efterfølger for tv-klassikeren ‘Full House’. Alle de velkendte skuespillere er med i den nye version fra Netflix, dog ikke Mary-Kate og Ashley Olsen.

I de nye serie er D.J. Tanner gravid og fraskilt, mens hendes yngre søster Stephanie Tanner og alenemor Kimmy Gibbler kommer hende til undsætning og flytter ind hos hende.

Se ‘Fuller House‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 har premiere den 22. september.Skriv kommentar