Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fuller House vender tilbage i sæson 2

Fuller House vender tilbage i sæson 2

02/03/2016 | Flixfilm

Hænderne Endnu Mere Fulde netflixFuller House, som er den nye udgave af Full House (Hænderne Fulde), der netop har haft premiere på Netflix Danmark, vender tilbage til streamingtjenesten til næste år, for Netflix har nemlig besluttet at lave en sæson 2. Det afslører filmtjenesten på Twitter.

Efterfølgeren Fuller House – på dansk; Hænderne Endnu Mere Fulde – har generelt ikke fået særlig gode anmeldelser, men fans af den gamle serie lader alligevel til at være glade for den nye udgave, som mange anser for at have samme magi og stemning som den originale serie fra 90’erne.

Det lyder umiddelbart ikke underligt, da det er samme kulisser og skuespillere – bortset fra Mary-Kate og Ashley Olsen – som medvirker i Fuller House.

Fuller House er en efterfølger til Full House (Hænderne Fulde), hvor D.J. Tanner er gravid, mens hendes søster Stephanie Tanner og Kimmy Gibbler flytter ind hos hende og hjælpe med at holde styr på hendes to drenge.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2023)

I Fuller House medvirker Bob Saget (Danny Tanner), John Stamos (Onkel Jesse Katsopolis), Dave Coulier (Joey Gladstone), Jodie Sweetin (Stephanie Tanner), Lori Loughlin (Rebecca Katsopolis), Candace Cameron Bure (D.J. Tanner) og Andrea Barber (Kimmy Gibbler).

Artiklen fortsætter under annoncen

Det forventes, at sæson 2 af Fuller House får premiere på Netflix til næste år.

Se Fuller House sæson 1 på Netflix Danmark i dag.
Skriv kommentar