Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fuller House

Fuller House

02/06/2020 | Flixfilm

Se Fuller House på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, Michael Campion
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Familien Tanners eventyr fortsætter, da DJ Tanner-Fuller deler hjem med sin søster Stephanie og veninden Kimmy, der hjælper med at opdrage hendes tre drenge.


Se Fuller House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFuller House (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fuller House (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fuller House herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fuller House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fuller House (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.3 kommentarer til Fuller House

 1. blob - kl. 22:29, 08-11-2017:

  den slutter mega spæne håber snart der kommer en sæson 4

 2. Emma - kl. 22:41, 18-10-2018:

  Elsker fuller House det er så sjovt det er den bedstes serie i verden håber mega meget at der kommer en sæson 4 den er så god

 3. Julia - kl. 15:30, 12-12-2019:

  Jeg syndes at det er synd at den slutter efter sæson 5 jeg elskede ellers den serie🥺

  Skriv kommentar